Ecodeautjes Groene Cadeau's

De beste loyaliteitstools voor promotie van duurzame bedrijven

Op zoek naar duurzame bedrijfscadeau's / relatiegeschenken gepersonaliseerd of zonder branding? Promotional gifts die de goodybag overleven? Of opvallende event-ondersteunende gadgets? Die bruikbaar zijn voor uw zakelijke relaties én; uw boodschap kracht bij zetten met iets tastbaars ecogroen en ecologisch verantwoorde cadeau's. Bij Ecodeautjes vindt u beslist wat u zoekt. 
Ecodeautjes groene cadeau's biedt duurzame, milieuvriendelijke en ecologisch gadgets en verantwoorde geschenken. Voor elk budget, voor iedere gelegenheid. Met Ecodeautjes verrast u niet alleen uw relaties met een prachtige duurzaam cadeau, u bewijst ook dat u verantwoordelijkheid neemt voor een groener milieu. 

Wat zijn de trends? Voor de promotionele eco-producten

Meest gekocht

Over dtp Marjolein en ecodeautjes

Samen naar betere en verantwoorde bedrijfscadeau's

Uniek bedrijfscadeau is een van de webshop van Dtp Marjolein en is een initiatief van Marjolein de Raadt. Haar jarenlange grafische ervaring combineert zij met haar liefde voor een groenere wereld. Het resultaat: verrassende, duurzame en ecologisch verantwoorde geschenken die optimaal promotionele boodschappen uitdragen. In deze shop is alles zonder bedrukking te bestellen. Via