Meest gekocht

Over ons

Samen naar een betere en verantwoorde bedrijfscadeau

Uniek bedrijfscadeau is een van de webshop van Dtp Marjolein en is een initiatief van Marjolein de Raadt. Haar jarenlange grafische ervaring combineert zij met haar liefde voor een groenere wereld. Het resultaat: verrassende, duurzame en ecologisch verantwoorde geschenken die optimaal promotionele boodschappen uitdragen. In deze shop is alles zonder bedrukking te bestellen. Via ecodeautjes zijn de bedrukte eco geschenken te bestellen.

"Met Uniekbedrijfscadeau implementeer ik de natuur in bedrijven en op kantoor. Een ontwikkeling die je steeds vaker ziet. Mensen zijn zich meer en meer bewust van de broosheid van onze aarde. Zij beseffen dat ze vandaag een bijdrage kunnen leveren aan morgen. Aan de wereld waarin zij, hun kinderen en volgende generaties zullen opgroeien. Gezamenlijk dragen wij ons steentje bij aan een groene(re) toekomst. Voor mij persoonlijk is die toekomst: wonen middenin de natuur. In een aardehuis, duurzaam en ecologisch verantwoord. Geheel onafhankelijk, met duurzame technologieën en hergebruik van afgedankte producten. Liefst tussen vele wilde bloemen, in de nabijheid van een vijver en een eigen moestuin. Waarin ik zelfvoorzienend verschillende groenten en fruit verbouw. Waar een waterpomp in de tuin prijkt en zonnepanelen mijn stroom opwekken. Heerlijk onthaastend."

Ecodeautjes Groene Cadeau's

De beste loyaliteitstools voor promotie van duurzame bedrijven

Op zoek naar duurzame bedrijfscadeau's / relatiegeschenken gepersonaliseerd of zonder branding? Promotional gifts die de goodybag overleven? Of opvallende event-ondersteunende gadgets? Die bruikbaar zijn voor uw zakelijke relaties én; uw boodschap kracht bij zetten met iets tastbaars ecogroen en ecologisch verantwoorde cadeau's. Bij Ecodeautjes vindt u beslist wat u zoekt. 
Ecodeautjes groene cadeau's biedt duurzame, milieuvriendelijke en ecologisch gadgets en verantwoorde geschenken. Voor elk budget, voor iedere gelegenheid. Met Ecodeautjes verrast u niet alleen uw relaties met een prachtige duurzaam cadeau, u bewijst ook dat u verantwoordelijkheid neemt voor een groener milieu.